'Kim korkar Matematikten'

'Kim Korkar Matematikten' diyerek Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Matematik Kampı'na katılanlar, düzenlenen törenle katılım belgelerini aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

'Kim korkar Matematikten'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Matematik Kampını ziyaret ederek, düzenlenen törenle katılımcılara katılım belgelerini verdi.

'Kim korkar Matematikten'

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin bir kuruluşu olan KAYMEK’in kentte adeta 6. Üniversite gibi faaliyet gösterdiğini belirterek, şunları söyledi: ‘KAYMEK Matematik Kampı’nda Kim Korkar Matematik’ten diyen cesur gençlerimize katılım belgelerini verdik. 

'Kim korkar Matematikten'
Burada gençlerimizle yaptığımız sohbetlerde verdiğimiz hizmetin ne denli önemli olduğunu yine gençlerimizin memnuniyetinden çok net gördük. Rabbim bu güzel yavrularımızın geleceklerini güzel eylesin.

'Kim korkar Matematikten'
Açıkçası böylesine güzel projenin başında bulunan Devlet Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. İsmail Altıntop’a, Kızılay Kayseri Şube Başkanımız Cafer Beydilli’ye, şehrimizin eğitim hayatında adeta 6’ncı bir üniversite gibi hizmet veren KAYMEK yöneticilerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum.’