KİM BU FETÖ ŞEBEKESİ?

KİM BU FETÖ ŞEBEKESİ?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş’ın, “Kayseri’de iş adamlarına FETÖ’cü diye iftira atıp, korkutan bir şebeke var” açıklamasının ardından kamuoyu bu şebekenin kimlerden oluştuğunu merak ediyor. Bu yöndeki ciddi iddiası ile ilgili isim vermeyen Elitaş’ın, “Yargıya ve Emniyet’e sesleniyorum. Suç duyurusunda bulunuyorum. Bu tehditleri yapanları takibe alsınlar. İnsanları korkutarak FETÖ’nün ekmeğine yağ sürüyorlar” şeklinde kullandığı ifadeler de dikkat çekti.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ile ilgili de, “19 Temmuz’da birinin iftirası ile OSB’de 200 fabrikanın hesapları donduruldu”  ifadelerini de kullanan Elitaş’ın, bu yöndeki açıklamalarının ardından Savcılık tarafından çağrılıp, iddialarıyla ilgili bir soruşturma başlatılıp, başlatılmadığı da merak konusu oldu. Kayseri’de başta  iş çevreleri olmak üzere kamuoyu günlerdir Elitaş’ın bu yöndeki açıklamalarını konuşuyor.

KAYSERİ’DE İŞ ADAMLARINI KORKUTANLAR KİM?

AK Parti Kayseri Milletvekili Elitaş’ın partisinin grup başkanvekilliği ve aynı zamanda Bakanlık yapan bir isim olduğuna da dikkat çeken bazı çevreler, “Kayseri’de iş adamlarını korkutan kim? Bu şebeke kimlerden oluşuyor? Bunun yanında korkutulan iş adamları kim? Bu konuda eğer iddialar doğruysa bugüne kadar neden beklenildi? Herhangi bir soruşturma başlatıldı mı? Bu şebeke yeni mi ortaya çıktı?” sorularının cevabını merak ediyor. Haber: Cafer ZENGİN