Kılınç: Geçim yoksa seçim var!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, divan üyeleri ve milletvekilleri ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Toplantı da Kayserili isimlerde yer aldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kılınç: Geçim yoksa seçim var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu başkanlığında divan üyeleri ve milletvekilleri istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ile Genel Başkan Başdanışmanı Sedat Kılınç da katıldı. 

Kılınç: Geçim yoksa seçim var!

İstişare toplantısında Türkiye’nin öncelikli sorun ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Genel Başkan Başdanışmanı Kılınç, toplantının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Kılınç: Geçim yoksa seçim var!

Açıklamasında çiftçi, sanayici ve esnafın her gün isyan ettiğini söyleyen Kılınç, “Ülke nüfusunun % 60‘ı açlık sınırının altında, %80 ‘i yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Ülkede yaşayan kaçak, göçmen sayısı her geçen gün hızla artıyor. Çiftçi, işçi, sanayici, küçük esnaf isyan ediyor. Enflasyon çıkmaz bir sarmala girmiş, inmiyor. Her gün intihar haberleri ile yıkılıyoruz. Hukukun üstünlüğü, yerine üstünlerin hukuku hakim olmuş. Eğitim sistemi çökmüş durumda. Sorunun kaynağı olan iktidar, her gün yeni suni gündemlerle bunları unutturmaya çalışıyor. Tek çözüm değişim, geçim yoksa seçim var.” dedi.