Kılıçdaroğlu'ndan, Elitaş tepkisi: Milletin önünde açık ve net yalan söylüyor!

'Keşke beni mahkemeye verse de gerçekler ortaya çıksa' diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 128 Milyar doların Elitaş'ın dediği gibi ailelere dağıtılması halinde hane başı 5 bin 202 dolar düşmesi gerektiğini belirterek, 'Bugünkü rakamlarla 49 bin 578 lira para ediyor. Nerede bu para? Manava, bakkala, tamircisine, sanayicisine soralım. Bütün ailelere herkese soralım. Bu kadar para elinize geçti mi?' diye sordu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'ndan, Elitaş tepkisi: Milletin önünde açık ve net yalan söylüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  partisinin grup toplantısında AK Parti Milletvekili Elitaş’a tepki gösterdi. “CHP’nin 128 Milyar dolar nerede?” sorusuna Meclis’te,  "128 Milyar dolar pandemide işsiz kalan vatandaşlar için harcandı" yönünde ifadeler kullanan AK Partili Elitaş’ın “Milletin önünde açık ve net yalan söylediğini” savundu. Kılıçdaroğlu, “Ahlak denen bir şey var. Ahlakın temel kurallarından birsi yalan söylememek.128 milyar dolar buharlaşıyor  ve siz çıkıp milletin önüne açık ve net yalan söylüyorsunuz” dedi.
“BU KADAR ATILMAZ! KEŞKE BENİ MAHKEMEYE VERSE, AMA CESARET EDEMEZ!”
“Keşke mahkemeye verse de mahkemede bu 128 milyarlı dosyayı bir mahkemeye getirebilsek. Verir mi? Veremez efendim, cesaret edemez” diyen Kılıçdaroğlu, “2019’da pandemi diyor. Yani  bu kadar atılmaz. Atılır da bu kadar atılmaz” şeklinde konuştu. 
“HANE BAŞI 49 BİN 578 LİRA PARA EDİYOR. NEREDE BU PARA? ALAN VAR MI?”
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 128 Milyar doların Elitaş’ın dediği gibi ailelere dağıtılması halinde hane başı 5 bin 202 dolar para düşmesi gerektiğini belirterek, “Bugünkü rakamlarla 49 bin 578 lira para ediyor. Nerede bu para? Manava, bakkala, tamircisine, sanayicisine soralım. Bütün ailelere herkese soralım. Bu kadar para elinize geçti mi? Bu kadar yardım size sağlandı mı? İhtiyaçlarınız karşılandı mı? Elektrik, su- doğalgaz faturalarınız karşılandı mı? Hiçbirisi yok. Çırpınıyorlar, acaba unuturmuyuz diye. Kul hakkını savunan, hiç kimsenin unutmaya hakkı yok ve yetkisi yok. Devleti adaletle yöneteceksiniz. Birileri o parayı buharlaştırdıysa bunu ortaya çıkaracaksınız. Milleti perişan ettiler” 
AK PARTİLİ ELİTAŞ, "128 MİLYAR DOLAR NEREDE?" SORUSUNA CEVAP VERDİ: PANDEMİDE İŞSİZ KALAN VATANDAŞLARA HARCANDI...
Haberin detayları için TIKLAYIN