Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye destek!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek geldi. Kılıçdaroğlu hangi konuda Bahçeli'ye destek verdi… Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm ülkede olduğu gibi Kayseri’deki emekli vatandaşlarda son yapılan emekli maaşı zammından memnun olmamıştı. Ülke genelinde emekliler seslerini duyura bilmek için sosyal medya dahil açıklamalarda bulunarak yeni bir maaş zammı düzenlemesi istemişlerdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye destek!
Emeklilere ilk destek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den gelmişti. Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı açıklamada emekli maaşlarıyla alakalı olarak şu sözleri söylemişti; “Emeklilerimize verilen yüzde 25’lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir.”
Emeklilere destek veren MHP lideri Devlet Bahçeli’nin emekli maaşı teklifine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da destek verdi. Parti grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emekliye 'seyyanen zam' teklifini, TBMM'ye gelirse, destekleyeceklerini açıkladı.