Kılıçdaroğlu ile buluştu!

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. 'Gündem ekonomi' görüşmesinin detayları Kayseri haber bülteninde.

Kılıçdaroğlu ile buluştu!

CHP'de Ekonomi Masası yerel seçimler öncesi sahaya iniyor. Ekonomi Masası'nda Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de görev aldı. Genç, bugün Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası olarak çalışmalara başladıklarını belirtti.
Kılıçdaroğlu ile buluştu!
EKONOMİ MASASI TOPLANDI
Parti Sözcüsü  Faik Öztrak başkanlığında Ekonopmi Masası üyeleri genel merkezde toplandı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Genç, "Ülkemiz çok ağır bir krizden geçerken ekonomideki yangını yerinde tespit edip, ekonomi yönetiminde yapılan yanlışları, seçim sonrası tutulmayan sözleri anlatıp çözüm önerilerimizi sunacağız" dedi.
Kılıçdaroğlu ile buluştu!
GENÇ'TEN KILIÇDAROĞLU ZİYARETİ
Diğer yandan aralarında Kayserİ Milletvekili Aşkın Genç'in de yer aldığı Ekonomi Masası üyeleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret etti ve bir süre görüştü.
Kılıçdaroğlu ile buluştu!
Milletvekili Aşkın Genç, Kılıçdaroğlu görüşmesine yönelik olarak, "Ekonomi Masası Heyeti olarak gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızın ardından Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Sayın Genel Başkanımıza nazik kabulleri için çok teşekkür ediyoruz" açıklaması yaptı. 
Kılıçdaroğlu ile buluştu!