Kilci: FETÖ'de AKP'nin vebali var

Kilci: FETÖ'de AKP'nin vebali var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP 25. Dönem Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, MHP'de iç çekişme değil, birlik ve beraberlik zamanı olduğunu söyledi.

 Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Kayseri Milletvekili ve Ticaret Odası eski Başkanı Hasan Ali Kilci, gazetemizi ziyaretinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Osman Çiftci ve Ahmet Çınar ile bir süre sohbet eden Kilci, 15 Temmuz gecesi yaşanan FETÖ'nün darbe girişimini lanetlediklerini belirterek, "Ülkücü camianın bütün mensupları yıllardır bu zehirli yapının tehlikesinin farkındaydı, bunu söylüyordu, mücadele ediyordu 40 yıldır devlete sızmaya çalışıyorlardı ama son 14 yılda AKP iktidarı döneminde devlet kadrolarına yerleştirildiler. FETÖ'nün bu denli güç sahibi olmasında AKP'nin vebali var." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emrinde genel merkezde çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kilci, "Bahçeli'nin liderliğini tescil eden gelişmeleri hep birlikte görüyor ve yaşıyoruz.  Liderimiz en başından bugüne kadar FETÖ ile ilgili tespitlerinde, tavırlarında da Ülkücü Hareket'i mahçup etmemiştir. MHP'de gün çekişme didişme günü değil Ülkücülerin birlik ve beraberlik içerisinde olma günüdür." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin Ülkücü Hareket'e ve MHP'ye ihtiyacı olduğunu, Ülkücülerin de "Ülkücü Ülkücünün Öz kardeşidir" düsturuyla hareket ederek yol alması gerektiğini sözlerine ekledi. Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ-Osman ÇİFTCİ