KGGD Başkanı Gülsoy'dan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'ne Anlamlı Hediye

KGGD Başkanı Gülsoy'dan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'ne  Anlamlı Hediye
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Nimet Mehmet Kemal Dedeman İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde bulunan 25 sınıfa asılması için İstiklal Marşı ile Türk Bayrağı Tablosu hediye etti.
Kayseri Genç Girişimciler Derneği, sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Felahiye İlçesi’nde bulunan bir ortaokulu ziyaret ederek öğrencilerle buluşan KGGD Başkanı Gülsoy, bu kez de Nuh Naci Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Başkan Gülsoy, Nimet-Mehmet Kemal Dedeman İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya ile İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Gözbaşı ile üniversite faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Yüksek Lisansını da Nuh Naci Üniversitesi’nde yapan Mehmet Gülsoy, sınıflarda İstiklal Marşı ile Türk Bayrağı olmaması üzerine 25 sınıf için yaptırılan İstiklal Marşı ile Türk Bayrağı tablalorını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kaya ile İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gözbaşı’ya teslim etti.
Fakülte Dekanı ve Bölüm Başkanı bu anlamlı hediye için Başkan Gülsoy’a teşekkür etti.
İstiklal Marşımızın bulunduğu 10 kıtalık tablo ile rengini şehitlerimizin kanından alan Türk Bayrağı tabloları üniversite çalışanları tarafından sınıflara asıldı.