Keykubat pazarından incir dağıttı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin, Keykubat Semt Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştular. Detaylar Kayseri Olay'da

Keykubat pazarından incir dağıttı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin, Keykubat Semt Pazarı'nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretleri sırasında esnaf tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Palancıoğlu, vatandaşlara incir dağıttı.

Keykubat pazarından incir dağıttı

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Palancıoğlu, "Esnafımızın yüzü gülünce bizim de yüzümüz gülüyor.  Keykubat Pazar esnafımızı ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Esnaf kardeşlerimiz bizleri yine samimiyet ve muhabbetle bağrına bastı. Akabinde Keykubat Mahallesi Muhtarımız Murat Külahçı'yı ziyaret ederek sohbet ettik." dedi.

Keykubat pazarından incir dağıttı

Başkan Palancıoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Pazarcı esnafımız, her mevsimde taze meyve ve sebzeyi vatandaşlarımızla buluşturmak için büyük emek veriyor. Onların bereketli kazançlar elde etmelerini diliyorum. Muhtarımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.