Kentin huzur ve güvenliği için 36 ayrı operasyon düzenlendi!

Kayseri'de polis ekipleri uyuşturucu madde kullanımına ve ticaretine yönelik yapılan operasyonlarda 58 şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Kentin huzur ve güvenliği için 36 ayrı operasyon düzenlendi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla uyuşturucu madde kullanımına ve ticaretine yönelik 36 ayrıoperasyon düzenledi.  Yapılan operasyonlarda 58 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdikleri 36 ayrı operasyonda önemli bir başarıya imza attı. Yapılan operasyonlarda 58 şüpheli gözaltına alınırken, 26'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlarda ele geçirilen suç unsurları arasında 647,4 gram narkotik madde, 6 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet ruhsatsız tüfek, 227 adet tabanca fişeği ve 2 adet hassas terazi bulunuyor.

İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla uyuşturucu madde kullanımına ve ticaretine yönelik mücadelesini aralıksız sürdüreceğini belirtti.