38 Kent TV Ailesi'nden 1'inci yıl buluşması

Orta Anadolu'nun uydu televizyonu 38 Kent TV yönetimi, çalışanları ve programcıları televizyonun 1'inci yılını tamamlaması nedeniyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

38 Kent TV Ailesi'nden 1'inci yıl buluşması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Orta Anadolu’nun uydu televizyonu 38 Kent TV yönetimi, çalışanları ve programcıları televizyonun 1’inci yılını tamamlaması nedeniyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Burada konuşan 38 Kent TV Genel  Yayın Yönetmeni Osman Çiftci, ‘38  Kent TV’in yayın hayatına geçişinin birinci yıldönümü. İnşallah bundan sonrada 38 Kent TV,  özgür, tarafsız yayın anlayışını sürdürecek ve herkesin sesi olmaya devam edecek’ dedi.
38 Kent TV ailesi televizyonun yayın hayatına geçişinin birinci yıldönümü nedeniyle The Gardine Otel’de akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, televizyon yönetimi, çalışanlar ve programcılar katıldı. Yemekte konuşan 38 Kent TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci, ‘Televizyonumuz, vatandaşın sesi, gözü, kulağı olmaya devam edecek’ dedi.

‘AFRİN’DE TÜRKİYE EMPERYALİST GÜÇLERLE MÜCADELE EDİYOR’

Çiftci, ‘38 Kent TV’nin yayın hayatına geçişinin birinci yılı nedeniyle bir davette bulunduk ve televizyon ailesi olarak bir araya geldik. Öncelikle Afrin’de küresel emperyalist güçlerle mücadele eden Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Oradaki askerlerimize selam gönderiyoruz, şehitlerimize Allah’ta rahmet ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Türkiye bu durumdayken, geniş kapsamlı bir kutlama olmazdı. Bu nedenle kedi aramızda bir araya geldik.  38 Kent TV, bir yıl içinde önemli işler yaptı. Bundan sonrada kentin, Orta Anadolu’nun özgür kanalı olarak, sesi, gözü, kulağı olarak yayın hayatını sürdürecektir. Bu yaş kutlamasını her yıl geleneksel olarak yapmayı düşünüyoruz. Ben gördüm ki, biz büyük bir aileyiz’ dedi.

‘KAYSERİ’DE TEK SES SIKINTISI VAR. YENİ BİR NEFES OLDU 38 KENT TV’

Yemeğe katılan 38 Kent TV programcılarından ve aynı zamanda siyasetçi ve eğitimci Kemal Nakipoğlu da 38 Kent TV’ye başarılar diledi. Nakipoğlu, ‘Sizin gibi genç, memlekete hizmet eden özellikle basın camiasında emeğini, alın terini döken dostlarla bir arada olmaktan şeref duyuyorum. Televizyonun sahibi Kayseri. Uzun süredir Kayseri’de tek ses sıkıntısı var. Yeni bir nefes oldu 38 Kent TV. İnsanlar özgürce fikirlerini söylemek istiyor, konuşmak istiyor, bir şeyler ifade etmek istiyor. Diliyorum ki birinci yaş günü değil binlerce yaş günü olsun. Yoğun bir emek birikimi var. Bu iş sizin alın teriniz, ekmeğiniz’ şeklinde konuştu.

‘BU TELEVİZYONUN KURULMASI BU TEK SESTEN KAYSERİ’NİN KURTULMASINI SAĞLADI’

Yemeğe katılan  Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş ise şunları söyledi: ‘Yemeği düzenleyen herkese teşekkür ediyorum. 1 yılın sonunda tanışma fırsatı bulduk. İnşallah bu yemekler nice on yıllara olur. Özellikle tarafsız, ilkeli, yayın politikasıyla yaparız. Tüm  Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de bir tek seslilik vardı. Bu televizyonun kurulması bu tek sesten Kayseri’nin kurtulmasını sağladı. Sizlerin burada çok büyük bir emeği var. Başkaları gibi devlet desteğini, kamu kuruşlarının desteğini yanına alarak değil, karınca kararınca herkesin bir şeyler koyarak milleti bilgilendirmek, bilinçlendirmek adına kurulmuş bir televizyondan bahsediyoruz. Hepiniz emeğinizi veriyorsunuz, alın terinizi veriyorsunuz. Kamuoyunun bilinçlenmesini sağlıyorsunuz. Emeğinize sağlık, yüreğinize sağlık diliyorum. Birinci yılı hepinize kutlu olmasını diliyorum. Kayseri’ye hayırlı uğurlu olsun’

’TELEVİZYONUN AYAKTA KALMASINDA BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN EMEĞİ VAR’

Televizyonun ortaklarından İşadamı Mehmet Özet ise ‘Birinci yılımızı hep birlikte kutluyoruz’ dedi. Özet, ‘ Ekranın önünde ve gerisinde olan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Bu televizyonun yaşamasında, ayakta kalmasında bütün arkadaşlarımızın emeği var. Bizler sadece vesile olduk bazı şeylere. Ondan sonra ekran karşısında izleyici konumuna düştük. Bugün televizyonu ayakta tutan, ileriye götüren ve götürecek olan sizlersiniz. Özellikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’  ifadelerini kullandı.