Kenanoğlu: Emekliler de yardıma muhtaç halde!

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, vatandaşın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti.

Kenanoğlu: Emekliler de yardıma muhtaç halde!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, belediye meclis üyeleri olarak sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. İşsizliğin ve yoksulluğun büyük sorun olduğunu ifade eden Kenanoğlu, "Bu kadar insan niçin açlık sınırında, bunu sorgulayıp çözümler aranmalı. Emekliler de yardıma muhtaç" dedi.

İYİ Partili Kenanoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu hafta sonlarında 4 haftadır Melikgazi Belediyesi Meclisi Siyasi Parti Meclis Üyeleri olarak heyetler halinde erzak, battaniye ve hijyen malzemeleri dağıtımına devam ediyoruz. Belediyemiz öncülüğünde vatandaşlarımızın dağıtım için yaptığı yardımları adreslere ulaştırıyoruz.
Hiç bir siyasi propaganda yapılmadan halkla iç içe çocuklara oyuncaklar zeka oyunları dağıtımı yapmaktayız. O kadar çok ihtiyaç sahibi mevcutki kimsesiz yaşlılar kalabalık aileler göz yaşlarımı tutmak için dua ediyorum" diye konuştu. 

İşsizliğin, geçim sıkıntısının ana sorun olduğunu kaydeden Kenanoğlu, "Bu kadar insan niçin açlık sınırında? Bunu sorgulayıp, çözümler aranmalı. 
İşsizlik en büyük sorun. Emekli maaşları yetersiz. Engelli maaşları çok komik zaten. Emekli bu insanları niye yardıma muhtaç ediyoruz" diye sordu. 
Hayırseverlere de çağrı yapan Kenanoğlu, "Unutmayın bugün tok olabilirsiniz yarını Allah bilir. Açlar varken boğazımızda lokmalar akmasın." diye konuştu.