Kazada hayatını kaybeden belediye meclis üyesi son yolculuğuna uğurlandı

Yeşilhisar'da yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Yeşilhisar Belediye Meclis Üyesi Bayram Çakır, son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden belediye meclis üyesi son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeşilhisar’da yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Yeşilhisar Belediye Meclis Üyesi Bayram Çakır, son yolculuğuna uğurlandı.

Yeşilhisar Derbentbaşı Mahallesi’ndeki cenaze törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, merhum Çakır’ın yakınları ile ilçe sakinleri katıldı. Cenaze töreninde acılı Çakır ailesine başsağlığı dileyen Başkan Büyükkılıç, “Sözün bittiği yer. Gerçekten sevdiğimiz, takdir ettiğimiz, her zaman gönül insanı olarak insanlara hizmeti sevda bilen ve ibadet bilen bir anlayışın sahibi olan kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Burada değerli hocalarımız var. Her canlı ölümü tadacaktır. Buna şüphe yok elbette ki ama işte böyle bir gönlümüze, içimize sinmediği bir kaza ile gidiyor olması hepimizi ayrı bir kedere boğdu. Allah’tan ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. Allah gani gani rahmet eylesin” diye konuştu. Yeşilhisar Derbentbaşı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından merhum Çakır, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazede, Kurân-ı Kerim tilavetinde bulunan Başkan Büyükkılıç, Çakır ailesine taziyelerini ileterek, acılarını paylaştı.