Kayserisporlu o futbolcu tarihe geçti!

Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, 6 yıllık gol orucunu Trabzon'da Trabzonspor'a karşı bozdu. Kaldırım, 12. dakikada Sarı-Kırmızılı takımın ilk golünü attı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserisporlu o futbolcu tarihe geçti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, 6 yıllık gol orucunu Trabzon'da Trabzonspor'a karşı bozdu. Kaldırım, 12. dakikada Sarı-Kırmızılı takımın ilk golünü attı. 

Kayserisporlu o futbolcu tarihe geçti!

Kayserispor’un tecrübeli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, uzun yıllar sonra suskunluğunu bozarak, golünü attı. Sarı-Kırmızılı takıma geçtiğimiz sezon başında transfer olan, kötü bir süreç geçiren Kaldırım, yeni dönemde adından başarıyla bahsettiriyor. Kaldırım, Eyüpspor maçında golün asistini yaparken, Trabzonspor karşısında da önemli bir gole imza attı.

Kayserisporlu o futbolcu tarihe geçti!

Son golünü 2018-2019 sezonunda atmıştı

En son golünü Fenerbahçe-Ankaragücü formasıyla 2019 yılında atan Hasan Ali Kaldırım, Trabzonspor maçında da fileleri havalandırdı. Bu maçta Fenerbahçe, Ankaragücü ile başkent deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı. Kaldırım, takımına beraberliği getiren golü atmıştı.