Kayserisporlu futbolcuyu kim, kimin talimatıyla darp etti?

Kayserispor'da suçlamalar ve iddiaların arkası kesilmiyor. Gazeteci Osman Çiftci de çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıyarak, Kayserispor'un eski futbolcusu Manuel Fernandes'in birilerinin talimatı ile darp edildiğini ifade etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserisporlu futbolcuyu kim, kimin talimatıyla darp etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sivasspor karşılaşmasının ardından Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın açıklamalarıyla başlayan tartışmalarda suçlamalar ve iddiaların arkası kesilmiyor. Son olarak Kayseri Olay olarak Mame Thiam’ın transferinde iki ayrı menajere ödeme yapıldığının belgesini kamuoyu ile paylaşmıştık. Kamuoyu bu olayı tartışırken Gazeteci Osman Çiftci, X Sosyal medya hesabından çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı. Çiftci, bir dönem Kayserispor forması giyen, sonrasında yaşanan uyuşmazlık nedeniyle Kayserispor’un 700 bin Euro tazminat ödemek durumunda olduğu Manuel Fernandes’in birilerin talimatı ile darp edildiğini ifade etti. Çiftci, X Sosyal Medya hesabında ‘Manuel Fernandes’i Kayserispor’da iken kim kimin talimatıyla darp etti? Enteresan iddialar var…’ paylaşımını yaparken, Kayseri kamuoyu şimdi Fernandes’in kimin talimatı ile kimlerin darp ettiği sorusunun yanıtını arıyor. 

Kayserisporlu futbolcuyu kim, kimin talimatıyla darp etti?
Kayserispor, Berna Gözbaşı’nın başkanlığı döneminde, Rus ekiplerinden Krasnodar’da forma giyen Manuel Fernandes ile 1+1 yıllık anlaşmaya yapmıştı.