Kayserispordan CHP'ye tepki MHP'ye ziyaret

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin'e, 'Kayserispor, Kayseri'mizin en büyük markasıdır ve bu kulüp üzerinden siyasi bir hesaplaşmaya girilmesine asla müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isterim.' sözleriyle tepki göstermesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesi dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispordan CHP'ye tepki MHP'ye ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor üzerinden tartışmalar devam ederken, dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, yazılı bir açıklama yaparak, ‘Yıllardır Kayserispor’u arka bahçesi gibi yöneten bir partinin getirdiği sonuç pisliklerin ortaya çıkması ile bir aşama daha kaydetti; şimdi sormak lazım değil mi kulübü yöneten başkan ve yöneticileri belirleyenler ne oldu da birbirinizi neredeyse hırsızlık, yolsuzluk ve ahlaksızlıkla suçlar oldunuz. Genel bir değerlendirme yapılacak olursa sizin birbirinizden farkınız mı kaldı?’ diye sorarken, Keskin’e jet yanıt Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan gelmişti. 
Çamlı, yaptığı yazılı açıklamada,  ‘CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'in yaptığı talihsiz ve siyasi algı içeren açıklamalarından dolayı açıklama yapmak zaruri hale gelmiştir. Kayserispor, Kayseri'mizin en büyük markasıdır ve bu kulüp üzerinden siyasi bir hesaplaşmaya girilmesine asla müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isterim.’ ifadelerine yer verdi. 

Kayserispor'un dan CHP'ye tepki MHP'ye ziyaret
Kayseri kamuoyu peş peşe yapılan açıklamaları takip ederken, Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın’ın X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Açıkalın, Başkan Ali Çamlı, Genel Sekreter Rıza Erkut Yurdemi ve yönetici Emir Akpınar  ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmesi dikkat çekti. Açıklan’ın söz konusu fotoğrafı, ‘Değerli büyüğümüzün hayır duasını aldık.’ sözleriyle paylaştı. 
Bu süreçte Kayserispor yönetiminin MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi ziyareti akıllara Ali Çamlı’nın basın toplantısında kullandığı ifadeleri akıllara getirdi. Çamlı, kulüp tesislerinde yaptığı basın açıklamasında şehri yöneten bazı kişilerin Kayserispor’a para verilmemesi yönünde kurumlara telefon açtığını dile getirmişti. Bu ziyaret Kayserispor yönetiminin ‘şehri yöneten’ kişilere karşı denge sağlamaya çalıştığı yorumlarını da beraberinde getirdi.