Kayserispor yönetimi locaları satışa çıkardı!

Kayserispor yönetimi locaları satışa çıkardı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAYSERİSPOR Başkanı Erol Bedir, şehit ve gazi yakınlarına özel loca tahsis edeceklerini, bunun yanında diğer locaları da satışa çıkardıklarını belirtti.  Şu an sadece Pazar günü rüyasını yani Galatasaray’la oynayacakları maça odaklandıklarını ifade eden ve kent kamuoyuna da çağrıda bulunarak Bedir, “Enerjimizi tek hedefte toplamalıyız. Yoksa enkazın başında herkes ağlasa ne olur ağlamasa ne olur? Bırakalım çınar, yeşersin, açsın sonra neden geç açtı diye konuşalım” dedi.

 Kayserispor Başkanı Erol Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Bedir, Kayserispor’un şehrin takımı ve kıymetlisi olduğunu ifade etti. Takımın kimsenin malı olmadığını belirten Bedir, “Bu tip derneklerde, vakıflarda yöneticiler akıllı bir tüccar gibi yöneticisi oldukları kurumları yönetirler. Hata yaparlarsa da bunun müeyyideleri vardır. Yani bizler kendi iş yerlerimizi nasıl yöneteceksek, akıllı bir iş adamı gibi nasıl karımızı, zararımızı hesap edeceksek buraları da yönetirken aynı titizlikle, hassasiyetle davranmak zorundayız. Kendi iş yerimiz kadar önem vermeliyiz, yoksa görev kabul etmemeliyiz. Karı, zararı halkımızla paylaşmak zorundayız. Bizler de yaptığımızı şeffaf bir şekilde kamuoyuna aktaracağız” şeklinde konuştu.

“BİR TARAFTAR BİZİ ÇAYA DAVET ETTİ, EVİNE GİDECEĞİZ”

Son günlerde kentte birlikteliği sağlamak için yeni yönetim olarak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini de kaydeden Bedir,  bir taraftarın kendilerini evine davet ettiğini anlatarak, “Yönetim kurulu olarak bu ziyaretlerimizin halka mal edilmesinden mutlu olan bir taraftarımız şöyle yazmış bize, (Başkanım bizim eve ne zaman geleceksiniz?) demiş. Hemen ilgili arkadaşlara dedim, adresi alın çayı koysun gideceğiz. Çünkü bu sevda işi gönül işi. İnşallah uygun vakitte gideceğiz. En azından bir duasını alacağız. Bu taraftarımızın kim olduğunu da bilmiyorum.” dedi.

 “LOCALAR BOŞ DURUYOR SATIŞA ÇIKARDIK”

Yeni yönetim olarak inat etmeyeceklerini, her şeyi biz bileriz demeyeceklerini ve bunun yanında da yapıcı eleştirileri de her zaman değerlendireceklerini anlatan Kayserispor Başkanı Erol Bedir,  şunları söyledi: “Bizim bundan sonraki her Salı maçtan sonra yönetim toplantılarımız var. Gündemdeki konuları orada tartışıyoruz.  Galatasaray maçı hazırlıkları ile birlikte kupayı düşündük, konuştuk. Taraftarımızı son epeyce sahaya çektiğimizi düşünüyoruz. Kombinelerin artması, Fenerbahçe maçında gördüğümüz, aktif, ateşli taraftarımız bizi heyecanlandırdı. Onla ilgili bir formül oluşturduk, bir takım varyasyonlar yaptık. Bana göre ekonomik olarak fayda getirmese de halkla bütünleşmek adına önemli bir şeyler  yaptık. Bu kapsamda maç günleri habire loca talebi olur. Şehrin belli kesimi telefon açar, misafirim var loca  ayarlayın der. Orada locaların hepsi  boş duruyor, bu nedenle locaları da satışa çıkardık.  Yani küçük fiyatlarla bir maçlık  ise bir maçlık, tümünü istiyorsanız tüm maçlar olmak üzere  oda numarası ile birlikte fiyatlarını da yazdık.  Arkadaşlarımız o anda maç heyecanı ile takıma motive, maça motive  olacak loca ya da bilet ayarlama derdinde olmayacak. Bunu da söyleyeyim, cüzdanımız da loca yok, yani benim şahsen ayırdığım bir loca da yok. Yönetici arkadaşların rezerve ettiği bir şeyde yok. Locaların listesi internet sitemizde var.”

 ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ÜCRETSİZ LOCA

Kayseri’de şehit yakınları ve gazileri de localarda ağırlamak istediklerini dile getiren Başkan Erol Bedir, “Kayseri’de 1000’e yakın gazi ve şehit yakını olduğunu biliyoruz. Onlarla ilgili bir karar aldık. 250 kişilik büyük localarımız var. Passoligleri olması kaydıyla, çünkü başka türlü içeri giremiyorlar. Eğer passoligleri ile  bizlere müracaat ederlerse, biz onlara ücretsiz bilet yükleyeceğiz. Oralarda onları ağırlayacağız. Bu kararı da yönetim olarak aldık” diye konuştu.

 Haber/Foto: Cafer ZENGİN