Kayserispor'un Taraftarlar Derneği Başkanı Kulüp Başkanı oldu

Kayserispor Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali, geçtiğimiz günlerde adı değişen Erciyes Futbol Kulübünün yeni başkanı oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayserispor'un Taraftarlar Derneği Başkanı Kulüp Başkanı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Uzun süre Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele ettikten sonra 2 sezon önce 3’üncü Lig’e çıkarak, TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden ve Talasgücü Belediyespor’un ekonomik nedenlerle ligden çekilmesinin gündeme gelmesinin ardından amatör spor camisi adeta Kayseri’de seferberlik başlatmıştı. Yapılan çalışma ve değerlendirmelerin ardından Talasgücü Belediyespor’un adı Erciyes 38 Futbol Kulübü olarak belirlenmişti. 

Logosunda bozkurt figürüne ver verilen takımın başkanı Kayseri Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali oldu. Başkan Dirgenali’nin yönetimi 7 kişiden oluştu.

Konuya ilişkin açıklamalar açıklamalarda bulunan Dirgenali, “Takımın 2 sezon önce 3’üncü Lig’e çıkmasında emek veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a, Kulüp Başkanı Yunus İloğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ayrıca kulübün yaşatılması için desteklerini esirgemeyen Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a, MHP Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy’a ve TFF Bölge Müdürü ve Kayseri ASKF Başkanımız Mutlu Önal’a teşekkür ediyorum. Kulübümüzün en iyi yerlere gelmesi için gerekli tüm çalışmaları yürüteceğimize söz veriyorum” dedi.

Erciyes 38 FK’nın yeni yönetim listesi ise şöyle;

Ahmet Dirgenali- Başkan
Aydın Yergin
Serdar Gökhan Esen
Ahmet Şişli
Mustafa Tutkun
Osman Bahadır Kökoğlu
Şevket Balçık
Abdullah Göksun
Mehmet Zeki Öztürk