Kayserispor'un rakibi uzatmalarda kazandı!

Kayserispor'un 23 Eylül 2024 Pazartesi günü sahasında konuk edeceği Beşiktaş, uzatmalarda bulduğu gol ile kazandı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bültenin…

Kayserispor'un rakibi uzatmalarda kazandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yarın İzmir deplasmanında Göztepe ile karşılaşacak olan Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 7. Haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Sahasında geçtiğimiz hafta Kayserispor’un muhteşem bir dönüş sonrasında 1 puan almayı başardığı Eyüpspor’u konuk eden Beşiktaş, uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golü ile 2-1 mağlup etmeyi başardı. 
Sahasında Eyüpspor’u konuk eden Beşiktaş, ilk yarıda ilk yarıda Rashica ve uzatma dakikalarında İmmobile’nin penaltı golü ile sahadan 2-1’lik üstünlükle ayrılmayı başardı. 
Kayserispor, Beşiktaş’ın Avrupa Kupalarındaki oynayacağı maç nedeniyle ligin 7. haftasında 23 Eylül Pazartesi günü sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Kayserispor’un rakibi Beşiktaş, yarın karşı karşıya geleceği Göztepe gibi ligin namağlup ekipleri arasında yer alıyor. Beşiktaş maç eksiği ile ve averajla TFF Trendyol Süper Lig’de 13 puanla 3. Sırada yer alıyor.