Kayserispor'un maçı var! Rakip Gaziantep, hedef ilk galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 9. Haftasında Kayserispor, bugün sahasında Gaziantep'i konuk edecek. Sarı kırmızılılar yeni hocası ile ilk galibiyetini almak istiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor'un maçı var! Rakip Gaziantep, hedef ilk galibiyet
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Bellona Kayserispor, haftanın açılış karşılaşmasında Gaziantep FK’yi konuk ediyor. RHG Enertürk Enerji Stadı’nda saat 13.30’da Halil Umut Meler’in düdüğü ile başlayacak karşılaşmada Kayserispor’da sakatlıkları devam eden Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Eren Erdoğan, Godfrey Stephen ve Salem M'Bakata yok. 

Burak Yılmaz’ın ardından Kayserispor teknik direktörlüğüne getirilen Sinan Kaloğlu’nun ilk kez görev yapacağı Kayserispor’da tek amaç 3 puan… Ligde çıktığı 7 karşılaşmadan 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan Sarı Kırmızılılar, bu önemli karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak yeni hocası ile iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Rakip Gaziantep ise 7 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 5 puan topladı.  

İl Güvenlik Kurulu kararı gereği karşılaşmaya Gaziantep taraftarı alınmayacak.