Kayserispor'un Genel Kurulu'nda neler konuşulacak? Toplantı hangi gün, saat kaçta, nerede yapılacak?

Kayserispor, 21 Ekim Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapacak. Toplantıda ana gündem ne? Başkan Ali Çamlı'nın transfer tahtasındaki açılan dosyalar açıklanacak mı? Tüm Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde…

Kayserispor'un Genel Kurulu'nda neler konuşulacak? Toplantı hangi gün, saat kaçta, nerede yapılacak?

Kayserispor, 21 Ekim Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapacak.

Genel Kurul'da neler konuşulacak? Hangi konular gündeme gelecek? Başkan Ali Çamlı, transfer sezonunda tahtanın açılmasındaki süreçte listeyi ve kulübün borcunu açıklayacak mı? Bu sorular taraftarın en çok merak ettiği ve yanıt aldığı konular arasında yer alıyor.

Kongrede ana gündem maddesi; 7405 Sayılı Kanuna Uygunluk Sağlanması İçin Tüzük Değişikliğinin Yapılması olacak. Geçen hafta yapılan toplantıda yoğunluk sağlanamamıştı. Bu hafta çoğunluğa bakılmayacak. 
Başkan Ali Çamlı'nın transfer, tahtanın açılma süreci, kulübün toplam borç durumunu açıklaması bekleniyor. Tüm Kayserispor taraftarları, Çamlı'dan bu konuda şeffaf bilgiler bekliyor. Toplantıda, bu konuların yanı sıra kulübün mali durumu, gelecekteki projeler ve altyapı yatırımları da konuşulacak.
Berna Gözbaşı’nın bırakıp, Ali Çamlı’nın Başkan olduğu son genel kurulda Denetim raporunda kulübün kısa vadeli toplam borç tutarı 798 milyon 425 bin 307 TL olarak açıklanmıştı. 
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 21 Ekim 2023 Cumartesi günü Saat 11.00’de çoğunluğa bakılmaksızın Kadir Has Kongre Merkezi’nde yapılacak.
Gündem
1- Açılış ve Yoklama
2- Divan Teşekkülü ve Divana İmza Yetkisi Verilmesi
3- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması
4- 7405 Sayılı Kanuna Uygunluk Sağlanması İçin Tüzük Değişikliğinin Yapılması
5- Dilek ve Temenniler
6- Kapanış