Kayserispor'un eski futbolcusundan dikkat çeken değerlendirme

Bir dönem Kayserispor'un da formasını giyen Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, EURO 2024 için dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor'un eski futbolcusundan dikkat çeken değerlendirme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

EURO 2024’e 3-1’lik Gürcistan galibiyeti ile başlayan A Milli Futbol takımı, EURO 2024 F Grubu’nda 22 Haziran Cumartesi günü turnuvanın önemli isimlerinden Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde bir dönem Kayserispor forması da giyen Portekizli futbolcu Manuel Fernandes’ten çarpıcı bir değerlendirme geldi.

Kayserispor'un eski futbolcusundan dikkat çeken değerlendirme

Türkiye-Portekiz karşılaşmasında Portekiz’i şansı bulan Fernandes, Vincenzo Montella ile Türkiye’nin çok daha iyi organize olduğunu ve şampiyonada daha ileri gidebileceği görüşünü dile getirdi. Türkiye’nin içinde bulunduğu F grubundaki Portekiz, Çekya ve Gürcistan takımlarını değerlendiren Fernandes, Portekiz’in Türkiye’yi yeneceğini ancak gruptan Portekiz ve Türkiye’nin çıkacağını ifade etti. 

Kayserispor Fernandes'e 700 bin EURO ödeyecek!

Fernandes, Kayserispor’u FİFA şikayet etmiş, FİFA Kayserispor’un 700 bin EURO tazminat vermesine karar vermişti. Kayserispor, konuyla ilgili olarak CAS’a başvuruda bulunmuş ancak başvurusu reddedilmişti.