Kayserispor'un büyük pişmanlığı!

Kayserispor'da problemli bir şekilde ayrılan Daniel Avramovski, Boluspor'da gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Makedon futbolcu, ligde 8 gol attı ve 2 asistle damga vurdu. Kayserispor, Makedon futbolcuyu değerlendirememenin pişmanlığı yaşıyor. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'un büyük pişmanlığı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'dan problemli bir şekilde ayrılan Daniel Avramovski, Boluspor'da adeta ikinci baharını yaşıyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a transfer olan Makedon futbolcu, performansıyla ligde damga vurdu. Avramovski, Boluspor'un formasıyla 8 gol atmasını ve 2 asistle takımına büyük katkı sağlamasını sağladı.

Kayserispor'un büyük pişmanlığı!

Kayserispor'da zor bir dönem geçirdi

Kayserispor'a 100 bin Euro'ya transfer olan Daniel Avramovski, burada fazla şans bulamaması nedeniyle kendini ispatlama fırsatını yakalayamadı. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Makedonyalı futbolcu, Kayserispor'dan ayrıldıktan 3 yıl sonra yeniden Türkiye'nin yolunu tuttu. Kayserispor, ucuz maliyetine rağmen Avramovski'yi elinde tutamamanın büyük pişmanlığını yaşıyor. 

Kayserispor'un büyük pişmanlığı!

Boluspor'daki başarılı performansı ile göz dolduruyor

Boluspor'a transfer olan Avramovski, klasını konuşturmaya devam ediyor. Boluspor formasıyla çıktığı ilk maçta gol atarak dikkatleri üzerine dikkat çeken Makedon futbolcu, Şanlıurfa, Tuzlaspor, Bodrumspor, Gençlerbirliği, Altay (2) ve Çorumspor ağlarını havalandırarak, yeniden Süper Lig'e göz kırptı. Avramovski, Boluspor'un formasıyla gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi oldu.

Kayserispor'un büyük pişmanlığı!

Boluspor ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor

Tecrübeli futbolcunun, Boluspor ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Bir yılını geride bırakan Makedon futbolcu, 1 yıl daha Boluspor forması terlletecek. Makedon futbolcu, kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. hedefinde Süper Lig'e yeniden geri dönmenin hayalini yaşayan Avramovski gösterdiği üstün performansla adeta nispet yapıyor.