Kayserispor'un başarılı kaptanı tartışmaya noktayı koydu: Adamsın kaptan!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'un, Anayasa'nın 3. maddesine yönelik, 'Devletin ülkesi olmaz. Devletin milleti olmaz' sözleri tepkileri beraberinde getirdi. Kayserispor'un başarılı kaptanının bu yöndeki paylaşımı ve sosyal medyadan gördüğü destek de dikkat çekti. Detaylar Kayseri, haber bülteninde

Kayserispor'un başarılı kaptanı tartışmaya noktayı koydu: Adamsın kaptan!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un, Anayasanın değiştirilemez maddelerine yönelik açıklaması tepkileri beraberinde getirdi.

Kurtulmuş'un açıklaması tepki topladı

AK Partili Numan Kurtulmuş, Gazi Üniversitesinde yaptığı konuşmamda Anayasa'nın 3. maddesinde yer alan ‘Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü’ tabirinin de değişmesi gerektiğini savunarak, ‘Devletin ülkesi olmaz. Devletin milleti olmaz. Bu metin, 'Milletin devleti ve ülkelisiyle bölünmez bütünlüğü' şeklinde ifade edilmelidir’ dedi.

Kayserispor'un başarılı kaptanı tartışmaya noktayı koydu: Adamsın kaptan!

Kurtulmuş artan tepkilerin ardından daha sonra 'Yanlış algının oluşturulmaya çalışılması ise en hafif ifadesiyle bir algı meselesidir, algı yönetimidir. Konuşmamın hiçbir yerinde 3. Madde diye bir şey geçmemiştir.' dedi. 

Kayserispor'un başarılı kaptanı noktayı koydu!

Kayserispor’un kaptanından dikkat çeken Anayasa paylaşımı

Kurtulmuş’un bu sözlerine tepkiler art arda geldi. Kayserispor’un başarılı futbolcusu ve kaptanı Gökhan Sazdağı da sosal medya hesabından süren tartışmalarla ilgili olarak dikkat çeken bir tepki gösterdi. Sazdağı, tartışmaların ardından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.

Kayserispor'un başarılı kaptanı noktayı koydu!

Sazdağı'na destek yağdı: Adamsın kaptan

Atatürk ve Cumhuriyet sevgisiyle bilinen Kayserispor'un başarılı futbolcusuna bu paylaşımın ardından sosyal medyadan da destek yağdı. Bazı vatandaşlar, 'Adamsın' derken bazıları ise 'Gökhan abi senin kadar karakterli oyuncu zor bulunur adamsın, 'Senin adamlığının zekatını versinler' şeklinde yorum yaparak, destek verdi. 

İşte o paylaşım;

Kayserispor'un başarılı kaptanı noktayı koydu!