Kayserispor'u yedirtmeyiz!

Kayserispor'un deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Kapalı Kale taraftar grubu da yaşananlara tepkisini dile getirerek, 'Sahada yenilemeyen Kayserispor'u masada yedirtmeyiz!' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor'u yedirtmeyiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un 10 hafta sonra 3 puan aldığı Başakşehir karşılaşmasında yaşananlara tepkiler sürüyor. Karşılaşmada yaşananlara bir tepki de Kayserispor’un taraftar grubu Kapalı Kale’den geldi.

Kayserispor'u yedirtmeyiz!

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesi’ne seslenen Kapalı Kale; tepkisini şu yazılı açıklama ile dile getirdi: “Dün oynanan Başakşehir FK. Müsabakası her ne kadar 3 puan ile lehimize neticelendiyse de maçın ‘Tecrübesiz’ hakemi ve VAR hakemlerinin son dakika uydurma bir penaltı ile aleyhimize düdük çalması yenilir yutulur cinsten değildir. Ayrıca dün maçı yöneten hakem arkadaşımızın sürekli takdir haklarını rakipten yana kullanması bir diğer göze batan husus olmuştur. Buradan son bir kez daha "TFF ve MHK"ye sesleniyoruz! Sahada yenemediğiniz Kayserispor'u masada yedirtmeyiz!”

Kayserispor'u yedirtmeyiz!