Kayserispor, Trabzonspor'u ağırlıyor

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor, bugün Trabzonspor'u ağırlıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor, Trabzonspor'u ağırlıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tredyol Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor, sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor 52 puanla üçüncü sırada yer alırken; 37 puana sahip olan sarı kırmızılılar düşme hattının hemen üstünde 14. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında, 14. haftada,  Trabzon’da oynanan karşılaşmada rakibini mağlup eden Burak Yılmaz’ın öğrencileri, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak 5 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kalırken, Trabzonspor sahasında Sivasspor'a yenilmişti. 
İki takım arasındaki 44. randevu öncesinde; Kayserispor 9 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Karadeniz ekibi 25 kez üstünlük sağladı. İki takım arasındaki 9 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.