Kayserispor Teknik Direktörü Yılmaz'dan milli takım yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz karşısında yenilginin ardından açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor Teknik Direktörü Yılmaz'dan milli takım yorumu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2024 Avrupa Şampiyonası’nda F Grubu’nda mücadele eden Türkiye A Milli Takımı, turnuvadaki ilk maçından galibiyetle ayrılmıştı. Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden Türkiye A Milli Futbol Takımı ikinci mücadelesinde Portekiz ile karşı karşıya geldi. 

Zorlu bir 90 dakikanın oynandığı maçtan Türkiye 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Gruptaki üçüncü maçını 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile yapacak olan A Milli Takım bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. 

Maça ilişkin bir yorum da Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, hataların oyunun bir parçası olduğunu söyleyerek, “Çok genç, potansiyelli, pırıl pırıl bir oyuncu grubuna sahibiz. Hatalar bu oyunun parçası. Gereken dersler çıkarılır. Devam eden turnuvada acımasız eleştiriler kimsenin bir işine yaramayacak. “Bizim çocuklar”a güvenelim, destek olalım…” dedi.

Diğer yandan Yılmaz, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Portekiz maçı sonrasında Milli Takım kariyerini sonlandırma kararı almıştı.
 

Kayserispor Teknik Direktörü Yılmaz'dan milli takım yorumu