Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın zor sınavı

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında aynı zamanda kongre üyesi olduğu Beşiktaş karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın zor sınavı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 7. Haftasında 30 Eylül 2024 Pazartesi günü sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Sezona Süper Kupa finalinde Galatasaray’ı 5-0’lık skorla yenerek başlayan, oynadığı oyunla adından söz ettiren Beşiktaş, Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda deplasmanında Ajax karışsında bu sezon resmi maçlarda ilk yenilgisini aldı. Siyah Beyazlılar Kayseri’den 3 puanla ayrılarak bu sonucu unutturmak istiyor. 

Geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanından puansız dönen Kayserispor ise Avrupa’dan moralsiz dönen Beşiktaş karşısında ilk galibiyetini alarak moral bulmak istiyor. 

Beşiktaş'ın kongre üyesi 

Bu karşılaşma Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz için ise ayrı bir öneme sahip. Yılmaz, uzun yıllar siyah beyazlı formayı terlettikten sonra ilk teknik direktörlük sınavını da Beşiktaş’ta verdi.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın zor sınavı

Aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olan Yılmaz için bu karşılaşma farklı bir anlam taşıyor. Kendisi için duygusal olarak farklı anlamlar taşıyan Trabzonspor ve Şenol Güneş’e karşı başarılı bir performans sergileyerek, son saniye golü ile galibiyeti kaçıran taraf olan Yılmaz’ın Beşiktaş karşısında bu zorlu sınavı nasıl tamamlayacağı merak ediliyor.