Kayserispor taraftarları tesislere akın etti!

Kayserispor taraftarı, bugün etkisini gösteren yağmura aldırış etmeden yarın oynanacak Başakşehir maçı öncesi tesislere akın etti. Taraftarlar Derneği'nden açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor taraftarları tesislere akın etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor yarın Süper Lig'in 7’nci haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. İki ekip, Süper Lig tarihinde 29’uncu kez kozlarını paylaşacak.  İki takım arasında bugüne kadar oynanan 28 maçta 9 kez Kayserispor kazanırken, 13 kez de Başakşehir kazandı. İki takım arasındaki 6  karşılaşma ise berabere bitti. Oynanan 28 maçta Kayserispor 24, Başakşehir ise 29 gol attı. Kayseri’de oynanan maçlarda da Kayserispor 6 kez kazandı. Başakşehir ise bu maçlardan 5 kez sahadan galip ayrıldı. Kentte oynanan 3 maçta beraberlikle sonuçlandı. 
 Yarın saat 20:00’da oynanacak olan karşılaşmayı  Hakem Halil Umut Meler yönetecek. Kayserispor Taraftar Grubu Kapalı Kale'den zorlu maç öncesi dikkat çeken bir hareket geldi. 

Kayserispor taraftarları tesislere akın etti!

TARAFTAR DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA
Diğer yandan Kayserispor taraftarları bugün yağmura aldırış etmeden tesislere giderek takıma moral verdi. Taraftarın coşkusu dikkat çekti. Maç öncesi takıma moral veren taraftarlar, “Yağmurlarda çamurlarda her zaman her yerde seninleyiz” mesajı verdi.
Kapalı Kale taraftar Derneğinden ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Teşekkürler! Bugün gerçekleştirdiğimiz tesis ziyaretimize, hava koşullarına rağmen yoğun ilgi ve katılım gösteren büyük Kayserispor taraftarına teşekkürü bir borç biliriz. Yağmurlarda çamurlarda her zaman her yerde seninleyiz.
Kayserispor taraftarları tesislere akın etti!