Kayserispor taraftarından dikkat çeken Hatay kararı!

Kayserispor'a gönül verenler Sarı Kırmızılı ekibi deplasmanda yalnız bırakmayacak. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor taraftarından dikkat çeken Hatay kararı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süperlig’in 10’uncu haftası Mondihome Kayserispor ile Akataş Hatayspor karşılaşmasıyla başlayacak. 27 Ekim Cuma Günü Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada Sarı Kırmızılı renklere gönül veren Kapalı Kale, Kayserispor’u yalnız bırakmamak için harekete geçti. Maç günü Hatay’a yola çıkacak olan Kapalı Kale Grubu sosyal medyadan paylaşım yaparak taraftarları bilgilendirdi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hatay benim şahsi meselemdir” sözleriyle başlayan bilgilendirmede maça gidecek taraftarların Kayserispor’un şanlı renklerine yakışır şekilde atkılı ve sarı kırmızı konsepte uygun olarak gelinmesinin zorunlu olduğu ifade edildi. 
Sarı Kırmızılılar ligin 9’uncu haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk etmiş, Senagalli golcüsü Name Baba Thiam’ın hat-trik yaptığı karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı. Sarı Kırmızılar bu zorlu deplasmandan da 3 puanla dönerek bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.