'Kayserispor taraftarı' Ersoy konuştu: Bu takım düşmez!

Zaman zaman Kayserispor'a siyaset karıştırıldığı yönündeki eleştirilere muhatap olan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Hatay deplasmanında alınan üç puan sonrası bir taraftar olarak konuştu. Kayserispor'un düşmeyeceğini söyledi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kayserispor taraftarı' Ersoy konuştu: Bu takım düşmez!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un galibiyet hasretine son verdiği Hatayspor karşılaşması sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, soyunma odasında oyuncuları tebrik ederek, sevinçlerine ortak oldu. Stat çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy, Kayserispor’a siyaset karıştırdığı yönündeki eleştirilere de yanıt verdi. Kayserispor’a siyaset karıştırmadığını, Kayserispor’u sevdiği için Kayserispor için mücadele ettiğini belirten Ersoy, ‘Çok mutluyuz. 3 puan almaya gelmiştik. Hafta içi de bir toplantı yapmıştık. Bugün 3 puan alacağımızı biliyorduk. Çok iyi mücadele etti. Arkadaşlar çok gol kaçırdı ama sonunda oldu. Şansızlığı kırdık. 8 puan yaptık. Önümüzdeki Adana Demirspor maçını da kazanıp 11 puan yapıp, yukarılara doğru kendimizi atacağız. Korkulu rüya görmek istemiyoruz. Bu camia çok büyük bir camiadır. Bazen birileri şunu söyleyebiliyor, ‘Ya siyaset bu camiaya karışıyor.’ Biz siyaset olarak karışmıyoruz siyasi görüşlerimizi karıştırmıyoruz. Ben bunun altını çizmek istiyorum. Biz Kayserispor'u seviyoruz. Bir tribünde maç seyredip keyif alan bir futbol sever gibi seviyoruz. Yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Yönetici arkadaşlarımız buradalar. Onlar da ellerinden gelen her şeyi fazlasıyla yapıyorlar. Tribünü, Kapalı Kale’yi gördünüz. Biz tribün, yönetim, başkan işte camiaya gönül veren şehrin önde gelenleri, Kayserispor’u takip eden arkadaşlar eğer kenetlenebilirsek başaramayacağımız hiçbir şey yok.

'Kayserispor taraftarı' Ersoy konuştu: Bu takım düşmez!

Dediğim gibi Kayserispor çok büyük bir camia. Ama bazen işte gereksiz yere mağlup oluyorsunuz. İşte vay kulübü siyaseti karıştırdınız, bitirdiniz, batırdınız gibi gereksiz eleştiriler oluyor. Yani biz burada inanın elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret gösterdik. Yoksa işimizi gücümüzü bırakıp işte deplasman yollarında bu takımın peşinde bir sevda olmasa gezmeyiz. Veya bu takımın finansı için mücadele etmeyiz. Burada bulunan herkes fedakarlık yapıyor. Önce bunun bilinmesi lazım. Bilen biliyor ama ben bunun altını çizmek istedim. Bu birlikteliğimizi sağladığımız müddetçe bizi kimse yıkamaz. Ben kongrede de söylemiştim, Kayserispor düşmez. Allah’ın izni ile hiç kimse düşüremez. Yeter ki biz kendi içimizde düşmeyelim. 

Güzel günler bizi bekliyor!

Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın da bu 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek, ‘Söylediği gibi birlikte olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını daha önce gösterdik. Şimdi yine tekrarlamış olduk. Birliktelikten, beraberlikten güç, kuvvet doğuyor. Bunu devam ettirebilirsek daha da iyi günlere gideceğiz. Takım bugün uzun zamandır kazanamadığı üç puanı kazandı. Arkadaşlarım morali için de çok önemliydi. Geçen hafta da söylemiştim. Hem puan tablosu, hem moral için çok önemli gözüküyor şu an. O yüzden çok sevinçliyiz tabii ki. Daha da iyi olacak. Güzel günler bizi bekliyor.’ diye konuştu.