Kayserispor son maçı olabilir!

Kayserispor, 13 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu olacak. Adana temsilcisinde Kayserispor'u 3 farklı dönemde çalıştıran Hikmet Karaman görev yapıyor. İki takım açısından da çok zorlu bir maç bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor son maçı olabilir!

Kayserispor’un, 13 Nisan Cumartesi günü konuk olacağı Adana Demirspor’da bir tanıdık isim bulunuyor.

Sarı-Kırmızılı takımı, 3 farklı dönemde çalıştıran Hikmet Karaman, bu kez rakip olacak. Uzun bir ayrılığın ardından Adana Demirspor ile anlaşan Karaman, beklentilere yanıt veremedi. 2021-22 futbol sezonunda Kayserispor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktör, 3 yıl sonra Adana temsilcisiyle anlaşma sağladı. Kariyerinde kümede kalma mücadelesi veren takımlarla başarı sağlamasıyla tanınan Karaman, Adana Demirspor ile şu ana kadar 11 maça çıktı. Karaman, Adana Demirspor ile 2 galibiyet alırken, 4 beraberlik, 5 de yenilgi aldı. 11 haftada sadece 10 puan toplayan Karaman’ın koltuğu sallantıda.

Kayserispor son maçı olabilir!

Olası bir Kayserispor mağlubiyeti durumunda gönderilmesi konuşuluyor. Karaman’ın tek avantajının Kayserispor’u yakından tanıması olarak göze çarpıyor. Bakalım tecrübeli teknik direktör Kayserispor karşısında takımına nasıl bir futbol oynattıracak?

Adana Demirspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika saat 19:00’da Yeni Adana Stadyumu’nda başlayacak. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maç 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.