Kayserispor siftah yaptı!

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 4. Haftasında karşılaştığı Konyaspor karşısında ilk puanını aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor siftah yaptı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da ilk 11’leriyle başlarken, ikinci yarının başlamasıyla Konyaspor, Kayserispor kalesine baskıyı artırdı. 

52. dakikadan itibaren baskıyı kıran Kayserispor rakip kalede gol aramaya başladı. 56. Dakikada Bourabia peş peşe çalımlarla ceza sahası içinde topu Nazon’la buluşturdu. Ancak sarı kırmızılılar bu pozisyonda da sonuç alamadı. 

Burak Yılmaz 68. Dakikada Nazon’un yerine Eray’ı alarak ilk değişikliği yaptı. 70.dakika  da Boa Morte’nin harika pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Cardoso kaleciyi geçemeyince eşitli bozulmadı. Burak Yılmaz 80. dakika da Kartal’ın yerine Ali Karimi’yi alarak, orta sahadaki etkinliği artırmak istedi. 
Sarı kırmızılılarda 85. dakikada ise Mane’nin yerine Ramazan oyuna dahil oldu. 86. Dakikada Konyaspor atağında top direkten döndü. Son dakikalarda ev sahibi ekibin baskıları sonuç vermeyince karşılaşma başladığı gibi biterken, Kayserispor ilk puanını almış oldu. Ev sahibi ekip ise puanını 4’e yükseltti.