Kayserispor merhaba diyor

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasını bay geçen Bellona Kayserispor, 2024-2025 sezonuna bugün sahasında konuk edeceği Sivasspor karşılaşmasıyla merhaba diyecek… Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor merhaba diyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezonun son karşılaşmasında Sivaspor’a konuk olan Kayserispor, 2024-2025 sezonuna Sivasspor’u konuk ederek başlayacak. Geçtiğimiz haftayı Kayserispor bay geçerken, evinde Trabzonspor’u konuk eden Sivasspor ise sahadan bir puanla ayrılmıştı. 
Sarı kırmızılılar sahalarında oynayacakları ilk karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kayserispor, bu karşılaşmaya geçen sezon Kayseri’de oynanan Konyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Duckens Nazon’dan mahrum çıkacak. Nazon, geçtiğimiz sezonun son maçında olduğu gibi sezonun ilk maçında da Sivasspor’a karşı forma giyemeyerek, kırmızı kart cezasını tamamlamış olacak. 

Kayserispor merhaba diyor
Nazon’un kırmızı kart görmesinin ardından Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, karşılaşmanın hakemine sert tepki göstererek, sahaya girmeye kalkmıştı. 
RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 19:15'te başlayacak karşılaşmaya Burak Yılmaz’ın Bilal, Gökhan, Kolovetsios, Attamah, Carole, Bourabia, Karimi, Cardoso, Mane, Morte, Bahoken 11’i ile başlaması bekleniyor. 
Konuk ekibin muhtemel 11’i ise şöyle: Nikolic, Murat, Poungouras, Sundberg, Radakovic, Uğur, Charisis, Turgunoev, Emrah, Pritchard, Manaj

Karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Turgut Doman yönetecek.