Kayserispor Mehdi'siz kaldı

Süper Lig'in 35 haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Kaysersipor'da hangi isim forma giyemeyecek? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserispor Mehdi'siz kaldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor, ligin 34. haftasında Pendikspor’a konuk oldu. İstanbul’da oynanan maçta sahadan gülerek ayrılan takım Kayserispor oldu. Ligin son haftalarında ateş hattında olan sarı kırmızılı ekip altın değerinde bir 3 puan ile Kayseri’ye döndü. 

Aldığı 3 puan ile sıralamasını 12’ye yükselten Kayserispor, 40 puana erişti. 6 hafta sonra kazanan Kayserispor, ligin 36. haftasında evinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Cumartesi günü RGH Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. 

Fatih Karagümrük maçında o isim yok

Kritik karşılaşmada ise Kayserspor’da forma giyen ve Pendikspor maçında kırmızı kart gören Mehdi Bourabia, oynayamayacak. pendikspor maçında bir gol de kaydeden Kayserispor'un hücum hattındaki etkili oyuncusu Mehdi Bourabia, gösterdiği performansla beğeni topladı.

Müsabakanın 90. dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan Bourabia, Kayserispor forması ile çıktığı 10 maçta 3 gol attı.