Kayserispor maçında forma giyemeyecekler!

Kayserispor, Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi. Sarı-Kırmızılı takım, şampiyonluk iddiası bulunan Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlar almak istiyor. Sarı-Kırmızılı takımda Julian Jeanvier, Majid Hosseini, Ali Karimi sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de de 2 oyuncu sakatlandı. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor maçında forma giyemeyecekler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de bu hafta sonu Kayserispor, final maçlarından birine daha çıkacak. Burak Yılmaz yönetiminde, son 2 haftada aldığı 4 puanla büyük avantaj sağlayan Sarı-Kırmızılı takım, Fenerbahçe’ye konuk olacak. Sarı-Kırmızılı takımda, Julian Jeanvier, Majid Hosseini, Ali Karimi sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de de 2 önemli futbolcu Kayserispor karşısında oynayamayacak.

Kayserispor maçında forma giyemeyecekler!

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel sakatlandı

Şampiyonluk yolunda son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla büyük yara alan Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci, Kayserispor maçında forma giyemeyecek, ama Osayi Samuel'in durumu henüz netlik kazanmadı. İrfan Can Kahveci’nin Konyaspor maçında sol ayak arka alt adalesinde yırtık oluştuğu belirtilirken, Osayi Samuel'in de sol ayak bileğinde ödem ve kanama oluştuğu resmi internet sitesinden bilgilendirildi. Sarı-Lacivertli takımda bu 2 futbolcunun sakatlıkları için MR çekildi. İrfan Can Kahveci, Pazar günü Kayserispor maçında oynamayacak, fakat Osayi Samuel’in ise son durumuna maç günü karar verileceği öğrenildi.