Kayserispor maçında forma giyemeyecek!

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'a konuk olacak Beşiktaş'ta bir son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Al Musrati Kayserispor'a karşı forma giyemeyecek. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor maçında forma giyemeyecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kayserispor, sahasında Kayserispor’u konuk edecek. Bu önemli karşılaşmada Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Al Musrati’nin de forma giyemeyeceği belirtiliyor. Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘Futbol A Takımımızın 26 Eylül 2024 tarihinde UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax ile oynadığı müsabakada, sol kasığında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Al Musrati’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sol uyluk üst iç adalesinde (adductor longus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Al Musrati’nin tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ‘ denildi. 

Kayserispor maçında forma giyemeyecek!
Beşiktaş’ta sol bek Arthur Masuaku da sarı kart cezalısı olduğu için 30 Eylül Pazartesi RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. 

Kayserispor'da sakatlar takıma döndü

Kayserispor’da ise sakatlıkları geçen Julian Jeanvier, Bilal Bayazit, Arif Kocaman ve Ali Karimi Burak Yılmaz’ın görev vermesi halinde forma giyebilecek. Trabzonspor karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Göztepe maçında yer alamayan Kaptan Gökhan Sazdağı da takımdaki yerini alabilecek.