Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir,

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir,
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamasında, "Süper Lig’deki 17 takımın tamamına saygı duymakla birlikte, hepsi kıymetli birer rakibimizdir" ifadesinde bulundu.
Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, "12 Mart Pazar günü, İstanbul’da Vodafone Arena’da Süper Lig lideri Beşiktaş ile mücadele ederek 2-2 berabere kalan ve şanssız bir şekilde (Kasımpaşa maçında olduğu gibi ) son dakikada yediği golle 1 puana razı olan Kayserisporumuzun teknik heyetini, futbolcularını ve diğer emeği geçenleri kutluyorum.
Bu arada bazı yayın organlarında çıkan, bu konuya özel demeç vermişim gibi yansıtılarak şahsımın ve teknik direktörümüzün "Beşiktaşlı olduğundan bahisle aslında İroni, espri ve takımımıza güven barındıran yazıların yanlış anlamalara meydan verebileceği endişesiyle açıklıyorum ki, ben ve yönetimdeki diğer arkadaşlarımın önceki dönemlerde herhangi bir takımın sempatizanı olabileceği gibi teknik direktörümüz de mutlaka herhangi bir takımda futbol oynamış olabilir. Kaldı ki,Sergen hoca 4 büyüklerin tamamı dahil olmak üzere 6-7 takımda forma giymiştir" ifadesinde bulunduğu açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Ancak, ben ve yönetici arkadaşlarım, gözümüzden dahi sakındığımız Kayserisporumuzu yönetme sorumluluğunu üstlenmiş, gece-gündüz demeden, her türlü fedakarlığı göstererek, taraftarımızın da destekleriyle takımımızın Türkiye’de gündeme oturmasını sağlamış bulunmaktayız.,
Takımımız, Fenerbahçe, Galatasaray, Bursa, Rize galibiyetleriyle birlikte son olarak da kendi sahasında Beşiktaş’a kök söktürerek başarılı trendini sürdürmüştür. İnşallah bu maçlardan çok daha önemli olan Cumartesi günü inşallah 25.000 taraftarımız önünde oynayacağımız Gaziantepspor maçı ve sonraki müsabakalarda da aynı başarıyı tekrarlama imkanı buluruz. Netice olarak Kayserispor’un başarısı için Süper Lig’deki 17 takımın tamamına saygı duymakla birlikte, hepsi kıymetli birer rakibimizdir"