Kayserispor- Konyaspor maçında o hakem düdük çalacak!

Kayserispor'un, Konyaspor'u ağırlayacağı maçın hakemi Halil Umut Meler olarak belirlendi. Süper Lig'in 37. haftasındaki bu kritik müsabakada, sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve Ali Karimi forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Julian Jeanvier'in ise oynamasına teknik direktör Burak Yılmaz karar verecek. Maç 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor- Konyaspor maçında o hakem düdük çalacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, 18 Mayıs cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumunda ağırlayacağı Konyaspor maçının hakemi belli oldu. Zorlu doksan dakikada Halil Umut Meler düdük çalacak. Süper Lig'in 37. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları, her zaman olduğu gibi yine Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Kümede kalma mücadelesinde Anadolu derbisindeki bu zorlu maça yoğun ilgi bekleniyor.

Kayserispor- Konyaspor maçında o hakem düdük çalacak!

Ali Karimi ve Majid Hosseini forma giyemeyecek

Kayserispor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine kurulurken, takımda Majid Hosseini ve Ali Karimi’nin sakatlıkları bulunuyor. Uzun zaman sonra Julian Jeanvier de geçirdiği sakatlık sonrasında iyileşti. Gineli futbolcu, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Teknik direktör Burak Yılmaz’ın vereceği karar sonrasında Jeanvier’in oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak.

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak olan maç saat 19:00’da start alacak. İlk yarıda Konya’da oynanan Konyaspor-Kayserispor maçını ev sahibi 2-0 kazanmıştı. Diğer yandan 19Mayıs Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakem ve yardımcıları ise manuel olarak belirlendi. Şampiyonluğu ilgilendiren bu maçta da Arda Kardeşler görev yapacak.