Kayserispor İzmir'e 2 eksikle gidiyor!

Trendyol Süper Lig'in 6. Haftasında Göztepespor ile karşılaşacak olan Kayserispor, İzmir'e deplasmanına 2 eksikle gidiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor İzmir'e 2 eksikle gidiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Kayserispor, deplasmanda Göztepespor ile karşı karşıya gelecek. Hafta içi  erteleme maçında Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Kayserispor, 6. hafta karşılaşmasını 23 Eylül 2024 Pazartesi günü yapacak. Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki karşılaşmanın başlama saati 20.00. 
Kayserispor ilk hafta bay geçtiği 2024-2025 sezonunda sahasında Sivasspor’a 2-1’lik skorla mağlup olurken; Konyaspor, Eyüpspor ve Trabzonspor karşılaşmalarından bir puanla ayrıldı. Sarı kırmızılılar, 4 maç sonunda 1 galibiyet ve 3 beraberlik alan renktaşına ilk mağlubiyetini yaşatarak, yeni sezonda ilk galibiyeti almayı hesaplıyor. 

Kayserispor İzmir'e 2 eksikle gidiyor!
Kayserispor, İzmir deplasmanında Trabzonspor karşılaşmasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören kaptan Gökhan Sazdağı ve ailevi nedenlerden dolayı izin alan Carlos Mane’den yoksun olacak. Kayserispor’un başarılı oyuncusu Cardoso ise ceza sınırında… Cardoso Göztepespor karşılaşmasında sarı kart görmesi durumunda 7. Hafta oynanacak olan Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. 

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasındaki karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Ozan Ergün yönetecek. Ergün'ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Anıl Usta yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır…