'Kayserispor iyi yönetilemiyor…'

CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, Kayserispor'da yaşananları sert bir dille eleştirdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Kayserispor iyi yönetilemiyor…'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trenyol Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor son günlerde üst üste kaybettiği maçlar ve takımdan ayrılan futbolcularla gündemde. Transfer yasağı ise bir diğer gündem maddesi. Kayserispor’da yaşanan olumsuz gelişmeler can sıkarken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış mevcut konuya ilişkin Kayserispor yönetimine eleştirilerde bulundu.

Kayserispor’da takımdan giden oyuncular olduğunu ve dört haftadır galibiyet alınamadığını söyleyen Ünalmış, futbolcuların yaşadığı huzursuzluğun maçlara da yansıdığını ifade etti.

'Kayserispor iyi yönetilemiyor…'

‘Kulübü siyasi partilerin arka bahçesi yapmakla başarı gelmiyor’

Ünalmış, “Önce Oliver Kemen gitti. Bugün Mame Thiam gitti. 3-4 futbolcunun daha gideceği söyleniyor. Takım 4 haftadır galibiyet alamıyor.  Transfer yasağı gündemde. Futbolcuların huzursuzluğu var illa ki bu durum maçlara yansıyor. Öyle makam koltuğuna oturup poz vermekle, futbolcuları makam odasına çağırıp nutuk atmakla, ben şöyle yaptım ben böyle yaptım demekle, hele hele kulübü siyasi partilerin arka bahçesi yapmakla başarı gelmiyor… “ dedi.

'Kayserispor iyi yönetilemiyor…'

‘Kulübe yazık oluyor’

Yöneticiliğin sıkıntılı zamanlarda ortaya çıktığını aktaran Ünalmış, “Diyeceksiniz ki, kulüp iyi giderken, sesiniz çıkmıyor. Kulüpte sıkıntı yokken herkes rahat yönetir.  Yöneticilik zaten tam da sıkıntılı zamanlarda belli olur. Ama maalesef Kayserispor başarılı yöneticileri ile değil, sıralamalarda üstlerde olsa bile, amatörce yapılan iş ve işlemler nedeniyle aldığı puan silme cezalarıyla, her maç kaçak taraftar girişleri ve bu nedenle aldığı cezalarıyla, transferde yöneticilerin yaptığı hatalarıyla, giden futbolcuların kulüple ilgili yaptığı açıklamalarla, bedelsiz giden futbolcularıyla gündemde. Yazık oluyor kulübe… Göz göre göre eriyor” diye konuştu.

'Kayserispor iyi yönetilemiyor…'

‘Yönetim acilen değişmeli’

Ünalmış, açıklamasında Kayserispor Kulübünün eski Başkanı Berna Gözbaşı’yı hatırlattı. Şuan da Kayserispor’un iyi yönetilemediğini vurgulayan Ünalmış açıklamasına şöyle devam etti; “Kayserispor’a Berna Başkan’ın verdiği emek, kurduğu takım, kattığı marka değeri, kazandırdığı futbolcular; geçmişi sıkıntılı bir yöneticinin ellerinde eriyor… Maalesef Kayserispor iyi yönetilmiyor. Acilen bu yönetimin değişmesi ve yeniden vizyonlu yöneticilerin takımı be kulübü toparlaması gerekiyor. Yoksa durum vahim. İnşallah yanılan biz oluruz. Kayserispor’umuzu en iyi yerlerde görürüz. Tüm temennimiz o yönde…  Hep birlikte Kayserisporumuza sahip çıkma zamanı.”

'Kayserispor iyi yönetilemiyor…'