Kayserispor iki eski dostu rakip etti!

Türk futbolunun efsane iki ismi, iki iyi dost 15 Eylül 2024 Pazar günü Kayseri'de karşı karşıya geliyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor iki eski dostu rakip etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Futbolunun iki efsane ismi… Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da önemli başarılara imza atmış, milli takımda omuz omuza mücadele etmiş iki isim, iki iyi dost… Evet Kayserispor’un genç hocası Burak Yılmaz ve Eyüpspor’u Süper Lig’e çıkartan Eyüpspor’un hocası Arda Turan’dan söz ediyoruz. Bu iki dost Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 

Kayserispor iki eski dostu rakip etti!
Trendyol Süpre Lig’e iyi bir başlangıç yapan Arda Turan’ın takımı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alarak Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ardından 4. sırada bulunuyor. 
İlk 4 haftada sadece iki karşılaşma yapan Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor ise kendi sahasında Sivasspor’a mağlup olmuş, deplasmanda ise Konyaspor ile berabere kalarak ilk puanını almıştı. İlk haftayı bay geçen, Trabzonspor karşılaşması ertelenen Kayserispor bir puanla 17. sırada yer alıyor.  
İki eski dostun teknik direktör olarak karşı karşıya geleceği Kayserispor-Eyüpspor karşılaşması saat 17.00’de başlayacak. Kayserispor bu önemli karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak ilk galibiyetini almak istiyor.