Kayserispor hazır!

Yarın Mersin'de Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor hazır!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 10. Haftasında Mersin’de Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor, kulüp tesislerinde bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Yarın (26 Ekim 2024 Cumartesi) saat 13.30’da başlayacak karşılaşma her iki takım için de büyük önem taşıyor.

Kayserispor hazır!

Sarı kırmızılılar kendileri gibi henüz galibiyetle tanışamayan Hatayspor karşılaşmasında 3 puanla ayrılarak, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Gaziantep karşılaşması ile takımın başındaki ilk karşılaşmasında olumlu sinyaller veren Teknik Direktör Sinan Kaloğlu’nun sarı kart cezalısı Aylton Boa Morte’nin yokluğunda nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merak ediliyor. 

Hatayspor da kampa girdi!

Kayserispor hazır!

Kayserispor’un rakibi Hatayspor da Macit Özcan Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanın ardından Kayserispor maçı için kampa girdi. Rıza Çalımbay yönetimindeki bordo beyazlılar geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında sahadan 3-2 yenik ayrılmıştı.  

Küçük bu sezon ilk kez

Geçtiğimiz sezon Kayserispor’un 4-3 yenildiği Fenerbahçe ve 2-1 kazandığı Pendikspor karşılaşmalarını yöneten Zorbay Küçük’ün yöneteceği karşılaşmada Küçük’ün yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ile Özcan Sultanoğlu yapacak. Küçük, bu sezon ilk kez Kayserispor’un maçında düdük çalacak.