Kayserispor görüşmek için izin istedi!

Kayserispor, geçtiğimiz yıl kiralık olarak formasını taşıyan futbolcuyu bir kez daha kadrosunda görmek için Beşiktaşlı yöneticilerden izin istedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor görüşmek için izin istedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Beşiktaş’tan kiralık olarak gelen ve 2023-2024 sezonunda Kayserispor’da başarılı performansıyla dikkat çeken Kartal Karya Yılmaz’ı bir kez daha kadrosuna katmak için harekete geçti. 

Kayserispor’da gösterdiği başarılı performans ile göz dolduran Kartal Karya Yılmaz, sezon sonunda Kayseri’den ayrılarak yeniden Beşiktaş’a dönmüştü. Kayserispor, genç futbolcuyu yeniden takıma kazandırmak isterken, Beşiktaş’ın 23 yaşındaki futbolcuyu yurtdışı kamp kadrosuna dahil etmemesi sarı kırmızılıların bu transfer konusunda umutlanmasına neden oldu. 

Kayserispor görüşmek için izin istedi!

Kayserispor kulislerinde, sarı kırmızılıların genç futbolcuyla temasa geçmeden önce Beşiktaş yöneticileriyle temasa geçtikleri ve alacakları olumlu yanıtın ardından genç futbolcuyla görüşecekleri bilgisi yansıyor. Kayserispor taraftarının da beğenisini kazanan Kartal Karya Yılmaz transferinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.