Kayserispor genel kurulu öncesi dikkat çeken ziyaret!

Kayserispor'un yarın yapılacak genel kuruluna saatler kala Milliyetçi Hareket Partisi Baki Ersoy ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın yaptığı ziyaret dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor genel kurulu öncesi dikkat çeken ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çoğunluk sağlanamadığı için yarına ertelenen Kayserispor Genel kuruluna saatler kala Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın ile dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Ersoy ve Kayserispor yöneticileri, Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale’nin tribün lideri aynı zamanda Erciyes 38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali’yi ziyaret etti.

MHP Milletvekili Ersoy, söz konusu ziyarette Ahmet Dirgenali’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini ifade ederken; Kayserispor’un yarın yapılacak genel kurulu ile ilgili bir görüşme olup olmadığı merak konusu oldu. 
Kayserispor’un genel kurulu (yarın) 15 Eylül Pazar günü saat 11.00'de çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. Genel kurulda seçilecek olan Kayserispor’un yeni başkanı ve yönetimi ilk sınavlarını ise aynı gün saat 17.00’de Eyüpspor önünde verecek.