Kayserispor Eyüp'ü kayıpsız geçti

Kayserispor Eyüp'ü kayıpsız geçti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ligde fırtına gibi esen Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında Eyüpspor’u konuk etti.
Az sayıda seyirci karşısında oynanan maçı Sarı-Kırmızılılar 3-2 galip tamamladı. İlk maçta tur için avantaj elde eden Kayserispor’da golleri 42 ve 78. Dakikalarda Ryan Mendes, 66’ıncı dakikada ise Deniz Türüç penaltıdan kaydetti.
Konuk ekibin golleri ise, 62. Dakikada Mehmet Tosun ve 87. Dakikada Atakan Arslan attı. Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica, sahaya Lung, Tiago Lopes, Kucher, Leven Gülen, Espinoza, Güray Vural, Meleg, Boldrin, Mendes, Deniz ve Nikola onbiri ile çıkarken; Muammer Yıldırım, Sapunaru, Atila Turan, Berkant Kök, Şamil Çinaz, Badji, Erdal Öztürk, Varela yedek soyundu.
Asamoah Gyan, Badji, Kana Biyik ve Umut Bulut’u lige saklayan Rumen çalıştırıcı, Avrupa’ya giden yolda Kupa’nın önemine değinerek, tur için avantajlı skoru elde etmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti. Müsabakalar çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Rövanş maçları ise, 12, 13 ve 14 Aralık 2017 tarihlerinde oynanacak. Kayserispor, aynı zamanda bu sezon sahasındaki yenilmezlik serisini de sürdürmüş oldu. Sarı-Kırmızılılar, 3. Turda Van Büyükşehir Belediyespor’u 1-0, 4. Turda Yeşil Bursa’yı 2-1 ile geçmişti. Diğer yandan Osmanlıspor maçında kırmızı kart gören ve ardından antrenmanda sakatlanan Varela, 96 gün sonra forma giydi.