Kayserispor'dan vefalı davranış

Kayserispor, geçen yıl sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Anthony Uzodimma'ya sahip çıktı. Nijeryalı futbolcunun sözleşmesi 1 yıl uzatıldı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'dan vefalı davranış

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Anthony Uzodimma’ya Kayserispor’dan büyük destek geldi. Sözleşmesi sona eren Nijeryalı futbolcu ile 1 yıllık daha anlaşma yapıldı. Bu vefalı davranış, taraftarlar tarafından beğeniyle karşılandı. Nijeryalı, sakatlıktan tamamen kurtulduktan sonra takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Kayserispor'dan vefalı davranış

Adı Göztepe ile de anılıyordu

Kayserispor, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Profesyonel futbolcularımızdan Anthony Uzodimma'nın sözleşmesi 1 yıllığına uzatılmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Nijerlayı'nın adı Ukrayna ve Göztepe ile de anılıyordu.

Uzodimma: Elimden geleni yapacağım

Geçtiğimiz sezon Samsunspor maçında attığı golle takımın 3 puan almasını sağlayan Uzodimma'nın kalması, takımdaki rekabeti de artırdı. Genç oyuncu, Agali Futbol Akademisi'nden transfer edilmiş ve uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı terletmişti. Takımın en uygun maliyetli futbolcusu olan Anthony Uzodimma, Kayserispor’un başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti.

Kayserispor'dan vefalı davranış

Açıkalın hazır bulundu

Sözleşme uzatımının ardından Başkan Vekili Nurettin Açıkalın ile birlikte poz veren Nijeryalı, Kayserispor’daki kariyerine devam etmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.