Kayserispor'dan tepki çeken destek!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) Portekiz yenilgisinin ardından TFF yönetimi ve Teknik heyete tepkiler çığ gibi büyürken, Kayserispor'dan TFF'ye destek açıklaması geldi. Kayserispor'un destek açıklamasına taraftarlar tepki gösterdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor'dan tepki çeken destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Almanya’da devam ediyor. İlk maçında Güristan’ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol takımı, ikinci karşılaşmada Portekiz karşısında hiçbir varlık gösteremeyerek sahadan 3-0’lık sonuçla mağlup ayrıldı. Portekiz karşılaşmasının ardından oyuncu tercihleri nedeniyle Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve tercihlere müdahil olduğu gerekçesiyle TFF yönetimi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop eleştirilerin odağına oturdu. Tepkiler çığ gibi büyürken Kayserispor cephesinden, taraftarların da tepkisini çeken bir destek açıklaması geldi. Kayserispor’un X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ‘ Milli Takım İçin Tek Yürek Olma Zamanı! EURO2024'te Gururumuz MilliTakimlar  'ı, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi, yönetimini ve teknik ekibi yürekten destekliyoruz.’ İfadelerine yer verildi. 
Birçok sosyal medya kullanıcısı Kayserispor’un resmi hesabından yapılan bu paylaşımın silinmesini isterken, birçok kullanıcı Milli Takım’a destek olunmasını ile TFF Başkanı Büyükekşi’ye destek olunmasının aynı şey olmadığını belirten paylaşımlar yaptı. 
İşte o tepkilerden bazıları

Kayserispor'dan tepki çeken destek!