Kayserispor'dan servet talep etti- Transfer zora girdi

Kayserispor, genç oyuncu Kartal Yılmaz'ın yüksek ücret talebiyle karşı karşıya kaldı. Geçten yıl Beşiktaş'tan kiralık olarak oynayan Yılmaz, Kayserispor'dan yıllık 800 bin Euro talep etmesi şok etkisi oluşturdu. Görüşmeler ne durumda? Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'dan servet talep etti- Transfer zora girdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen genç oyuncu Kartal Yılmaz, yüksek ücret talebiyle gündeme geldi. Beşiktaş'tan kiralanan ve başarılı bir sezon geçiren Kartal, İstanbul temsilcisinin yeni sezon planlarında yer almadı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Kartal'ı yetersiz buldu ve ikinci etap kampına dahil etmedi. Bu karar, genç oyuncuyu üzdü. 

Kayserispor'dan servet talep etti- Transfer zora girdi

Kartal Yılmaz ve Mehdi Bouraiba'nın talep ettiği ücretler dudak uçuklattı

Kartal Yılmaz, Kayserispor'dan yıllık 800 bin Euro talep ederken, Mehdi Bouraiba ise 1 milyon 250 bin Euro istedi. Kayserispor yönetimi, her iki oyuncunun da taleplerini yüksek buldu. Özellikle transfer yasağı bulunan kulüpte, bu taleplerin karşılanması şu an için imkansız görünüyor.

Kayserispor'dan servet talep etti- Transfer zora girdi

Kartal Yılmaz'ın Kayseri'da geleceği belirsiz

Kartal Yılmaz, sözleşmesi devam ettiği Beşiktaş'tan kiralık olarak başka bir takımda forma giymeye hazırlanıyor. İlk olarak Avrupa'da oynamayı hedefleyen genç futbolcuyu, Kocaelispor da istiyor. Kayserispor yönetimi ile ücret konusunda şu an için anlaşmazlık yaşanıyor. Transferin gerçekleşmesi için Kartal'dan indirim bekleniyor.