Kayserispor'dan resmen ayrıldı!

Kayserispor'a sezon başında Beşiktaş'tan kiralık olarak gelen Kartal Yılmaz, sosyal medyadan ayrılığını duyurdu. Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın ısrarla dönmesini istediği genç oyuncu önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyemeyecek. Gözler, Burak Yılmaz'a çevrilmiş durumda. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'dan resmen ayrıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un sezon başında Beşiktaş’tan kiraladığı Kartal Yılmaz, ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yılmaz, “Çok değerli Kayseri halkı, Kayserispor Kulübü ve taraftarları, sizlerle geçirmiş olduğum bu kısa zaman dilimi içerisinde yaşamış olduğumuz tüm anılar her zaman kalbimde olacak. Bu hikâyedeki her şey için teşekkür ederim,” dedi.

Kayserispor'dan resmen ayrıldı!

Samet Aybaba dönmesini istemişti

Taraftarların Başkan Ali Çamlı’ya ısrarla kalması yönünde teklifte bulunması böylelikle suya düşmüş oldu. Sarı-kırmızılı formayı giydiği süre içinde gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Kartal, 1 yıllığına Beşiktaş’tan kiralanmıştı. Beşiktaş’ta Samet Aybaba'nın, genç oyuncunun önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını giymesi için görüşme yaptığı öğrenildi. Kartal, Kayserispor’a eski teknik direktör Recep Uçar döneminde gelmişti. Uçar’ın Ümraniyespor’u çalıştırdığı dönemde de tecrübeli çalıştırıcıyla birlikte yol yürüyen Kartal’ın ayrılması Kayserispor taraftarını üzdü.

Kayserispor'dan resmen ayrıldı!

Transfer yasağının gelme ihtimaliyle, orta sahada bu oyuncunun yokluğunun teknik direktör Burak Yılmaz tarafından nasıl doldurulacağı şimdiden merak konusu oldu.